Volwassenengroep krijgt kleur door examens !

Dinsdag 15 december 2015 was de dag van de halfjaarlijkse examens. Ook deze keer 5 kandidaten die willen laten zien dat ze een niveau hoger kunnen trainen.
Marloes, Gerrit, Jeroen, Johan en Wouter durfde het aan en waren enigzins zenuwachtig aan het examen begonnen.

Heel mooi om te zien is dat de examenkandidaten binnen een jaar, of iets langer, zijn gegroeid in hun technieken. Die vooruitgang is voor de leraar en examencommissie misschien nog wel het mooiste om te aanschouwen. Mede omdat bekend is hoeveel trainingsuren eraan zijn besteedt.

Door de zenuwen worden technieken weleens door elkaar gehaald of vergeten, maar naarmate men naar een hogere band gaat zal dit minder moeten gaan gebeuren.
Als klap op de vuurpijl mocht Jeroen voor zijn zwarte slip nog een drie-dubbele breektest laten zien. Drie plankjes breken waarvan één met slagtechniek, één met traptechniek en één met gesprongen traptechniek en dat alles direct achter elkaar. Het filmpje hiervan zal later op de site worden geplaatst.presentje

Ook dit jaar zijn er opzichtige omkooppraktijken waargenomen. Geruchten gaan rond dat M.H uit Veldhoven dit heeft geïnitieerd. Het bestuur van CJK heeft een onderzoek ingesteld.
Alle kandidaten zijn geslaagd. Nogmaals proficiat.Examens volwasssen 2015 december