Dan-examen succesvol

Begin 2013 hebben Victor en Ronald voorgenomen om eind 2013 voor hun 1ste dan op te gaan. Een goed jaar trainen zou voldoende moeten zijn om het vereiste niveau te halen. Moes werd het trainingsmaatje van Ronald en Henri van Victor.
Gedurende de dan-trainingen heeft Henri besloten om aan te haken en voor de
2de dan examen af te leggen. Intensieve trainingen zijn een vereiste, evenals het regelmatig afreizen naar IJsselstein om daar te trainen, volgen van seminars en de Hapkido Intensives in Veldhoven.

Vrijdag 13 december 2013 was het dan zover. Alle drie de heren mochten, tezamen met andere kandidaten, op die dag hun praktische kennis van het Hapkido, Hankido en Hankumdo tonen.
Ademhalingstechnieken, diverse stijlvormen (2x per vorm), letters en stijlvormen (2x pervorm) met zwaard, Hosindobops en daarna een demonstratie van diverse zelfverdedigingstechieken moesten worden getoond.

Moe en flink bezweet mochten de heren op de uitslag van het examen wachten. Uiteindelijk is iedereen geslaagd en heeft Cheon Ji Kwan er weer twee 1ste danners bij.

Met bijzondere trots feliciteert het bestuur Ronald, Victor en Henri aangezien de ‘oudjes’ van CJK met het behalen van dit succes, volhardendheid hebben getoond.

.A dan examen 2013 victor ronald en ik