Exciting Veldhoven

Op 15 maart aanstaande vindt in theater ‘De Schalm’ in Veldhoven voor de eerste keer het evenement “Exciting Veldhoven” plaats. Vanaf 19.00 uur zullen winkeliers, sportclubs, culturele instellingen en diverse andere organisaties zich gemeenschappelijk presenteren aan de grote internationale gemeenschap van Veldhoven en omgeving.
De toegang is gratis.

Het evenement is specifiek gericht op zogenoemde expats. Dit zijn mensen die tijdelijk in een land wonen en werken met een andere cultuur dan die waarmee ze zijn opgegroeid. In de regio Zuidoost Brabant komen deze mensen uit circa 50 verschillende landen.

Al deze expats zoeken onder andere vrijetijdsbesteding in de nabije omgeving. Een ideale manier voor Cheon Ji Kwan om de naamsbekendheid van de vereniging te vergroten en natuurlijk Hapkido te promoten. Achterliggende gedachte is ook om leden te werven voor de vereniging. Met een mooie banner, vertonen van promotiefilmpjes, uitdelen van flyers in het Engels en twee personen die in het Engels alles over de sport en de vereniging uitleggen, zal het een succes worden.

Iedereen is welkom

.Exciting Veldhoven