Afscheid Tijs

Zondag 3 juni 2012 tijdens de ledenvergadering hebben we officieel afscheid genomen van ‘onze’ Tijs.

Als jochie van 9 jaar kwam ie bij onze vereniging binnen en wist al vlug wat hij wilde bereiken binnen de sport. Het behalen van de zwarte band ! Het werd zijn doel om naar toe te werken en is gehaald. Twaalf jaar was hij toen hij de overstap maakte naar de volwassenengroep. Op eigen verzoek wel te verstaan, omdat hij harder wilde trainen. In deze groep heeft hij zijn Hapkido skills ontwikkeld. Toen de tijd rijp was heeft het bestuur hem als assistent jeugdleraar opgeleid. Later is hij volwaardig jeugdleraar geworden en heeft ook plaatsgenomen in het bestuur als verantwoordelijke voor de jeugdzaken. Naar ieders tevredenheid heeft hij beide functies jaren vervuld.

Mede door onder andere zijn maatschappelijke carriere is hij niet meer in staat om met regelmaat te komen trainen. De keuze om te stoppen was volgens Tijs geen gemakkelijke. Temeer omdat na een actief lidmaatschap van 17 jaar, je de club en de mensen toch een beetje als familie gaat beschouwen volgens hem. Vele kunnen dit beamen.

Via deze weg wil het bestuur, ook namens ((oud)(jeugd))leden en hun ouders, Tijs nogmaals bedanken voor zijn inzet voor Cheon Ji Kwan. Ook wensen we hem een  gezond en succesvol leven toe.

En je weet het Tijs! Je bent altijd van harte welkom om te komen meetrainen of een praatje te maken.