Master Ko in Veldhoven

Een bliksembezoek van Master Ko Baek-yong op dinsdag 11 juni aan De Messemaker was onverwachts en snel geregeld en tezamen met een goede opkomst van de leden, zeer succesvol te noemen.

DSC00908

Op de voor master Ko kenmerkende stijl van trainen: herhalen, herhalen en nog eens herhalen totdat het goed is worden per les slechts enkele technieken behandeld. Niet alleen het leren van nieuwe technieken is belangrijk, maar ook het begrijpen van de onderliggende principes. Waarschijnlijk had master Ko gezien dat wij Nederlanders wat stijf zijn want opgerekt dat zijn we met zijn iets of wat extreme vormen hierin. Natuurlijk wel leuk om te doen. Meer foto’s worden later geplaatst onder het tabblad ‘media’ > ‘foto’s’ op de startpagina.

DSC00889

Ook de basisbeginselen van het valbreken werden allemaal herhaald. Daarna nog enkele malen een Hosindobop getraind en de training was alweer afgelopen. Ondertussen was Samonim, de vrouw van master Ko, Ronald een massage aan het geven omdat hij last had van zijn schouder. Duh !
Al met al een leuke, gezellige training waarbij we weer lekker soepel zijn geworden.