Lisa behaald 1ste dan

Als 10 jarig meiske kwam ze binnen, onze Lisa, bij de jeugdgroep. Al vroeg had ze een doel voor ogen : de zwarte band halen (1ste dan). Op haar 14de dan eindelijk de stap naar de volwassengroep en dichter bjj haar doel.VW foto

In november 2014 dan ook nog eens starten als leraar bij de nieuwe jeugdgroep om zichzelf daarin te ontwikkelen. Met andere woorden, ze heeft al een heel Hapkido leven achter de rug de laatste 10 jaar.

En dan op zaterdag 28 mei 2016 is de grote dag aangebroken. Het dan-examen. Tezamen met 17 andere Hapkido-ka’s uit Nederland mocht ze laten zien wat ze alllemaal kan. Samen met Jeroen, haar trainingsmaatje, heeft ze getraind voor dit moment.
Ademhalingstechnieken, diverse stijlvormen, Hosindobops en daarna een demonstratie van diverse zelfverdedigingstechieken moesten worden getoond.

Moe en flink bezweet mocht ze op de uitslag van het examen wachten. Het resulaat is bekend en de foto’s bewijzen het. DeĀ eerste vrouw binnen CJK die een 1ste dan behaald en samen met Ronald de eerste familie binnen CJK met twee 1ste danners.

Met trots feliciteert het bestuur Lisa met het behalen van dit succes en danken Jeroen hierbij voor het trainingsmaatje te zijn.

DSC02532