Instructeur(s)

Bij Cheon Ji Kwan wordt lesgegeven door een team van instructeurs. Naast onze hoofdinstructeur zijn er meerdere hoog gegradueerde leden betrokken bij het lesgeven.

Wim van der Linden, onze hoofdinstructeur, is officieel geregistreerd bij de World Hanki Martial Arts Federation (WHMAF) in Zuid-Korea. Alle overige instructeurs zijn officieel geregistreerd bij de Nederlandse HKD Federatie en volgen daar ook hun training.
Voor verdere verdieping reizen de instructeurs regelmatig af naar Zuid-Korea om daar te trainen.

WIM VAN DER LINDEN (5e DAN)wim

Wim is in 1998 begonnen met Hapkido. In 2004 vertrok hij voor het eerst naar Korea om daar vier weken te trainen. In de jaren daarna bezocht hij het land regelmatig.

Wim is een technicus die zich graag bezighoudt met details. Hankido zelfverdediging is absoluut zijn favoriete onderdeel.

Inmiddels heeft Wim in 2017 succesvol examen gedaan in Korea voor zijn 5e dan.

MUSTAFA FIDANCI (3e DAN)zwaard moes

Mustafa heeft in 1994 Hapkido ontdekt en niet meer losgelaten.
Inmiddels heeft Mustafa al diverse malen seminars in zijn thuisland Turkije verzorgd. In april 2014 tezamen met onze Koreaanse meesters Ko Baek-yong en Ko Se-hwan. In 2015 heeft Moes zijn 3e dan behaald.

De intensieve trainingen en ‘het nooit uitgeleerd zijn’ vindt Mustafa het mooiste aan de sport. Ook de gezelligheid binnen de vereniging is een belangrijke factor voor hem.

HENRI VAN HEESWIJK (3e DAN)website

Henri is vanaf de eerste dag (mei 1993) lid van de vereniging en sindsdien actief lid. Niet alleen in de trainingszaal maar ook bestuurlijk. Vanaf 1998 tot 2013 is hij voorzitter geweest  en sinds 2014  penningmeester.

Het technische aspect en de filosofie achter het Hapkido vindt hij het meest interessant. De combinatie van de gemoedelijke sfeer en het fanatiek trainen binnen de vereniging betekent veel voor hem en daarom houdt hij het ook zovele jaren vol.

LISA VAN DER MIERDEN (1e DAN) JEUGDLERAAR

Lisa traint al heel lang bij Cheon Ji Kwan, ooit zelf begonnen bij de jeugd en vele jaren later geeft zij nu les bij diezelfde jeugd, na jaren getraind te hebben bij en met de volwassenen.
Kenmerken van haar lessen zijn: Veel plezier, maar ook veel leren. Respect en Discipline zijn ook duidelijk een onderdeel van de les.