Instructeur(s)

Bij Cheon Ji Kwan wordt lesgegeven door een team van instructeurs. Naast onze hoofdinstructeur zijn er meerdere hoog gegradueerde leden betrokken bij het lesgeven.

Wim van der Linden, onze hoofdinstructeur, is officieel geregistreerd bij de World Hanki Martial Arts Federation in Zuid-Korea. Alle overige instructeurs zijn officieel geregistreerd bij de Nederlandse HKD Federatie en volgen daar ook hun training.
Voor verdere verdieping reizen de instructeurs regelmatig af naar Zuid-Korea om daar te trainen bij grootmeester Ko Baek-yong.

WIM VAN DER LINDEN (5de DAN)wim

Wim is in 1998 begonnen met Hapkido. In 2004 vertrok hij voor het eerst naar Korea om daar vier weken te trainen. In de jaren daarna bezocht hij het land regelmatig. In 2014 heeft dat zijn vruchten afgeworpen, want Wim slaagde vierde dan examen.

Wim is een technicus die zich graag bezighoudt met details. Hankido zelfverdediging is absoluut zijn favoriete onderdeel.

Inmiddels heeft Wim in 2017 succesvol examen gedaan in Korea voor zijn 5e dan.

MUSTAFA FIDANCI (3de DAN)zwaard moes

Mustafa heeft in 1994 Hapkido ontdekt en niet meer losgelaten.
Inmiddels heeft Mustafa al diverse malen seminars in zijn thuisland Turkije verzorgd. In april 2014 tezamen met onze Koreaanse meesters Ko Baek-yong en Ko Se-hwan. In 2015 heeft Moes zijn 3de dan behaald.

De intensieve trainingen en ‘het nooit uitgeleerd zijn’ vindt Mustafa het mooiste aan de sport. Ook de gezelligheid binnen de vereniging is een belangrijke factor dat hij al 20 jaar actief lid is.

HENRI VAN HEESWIJK (3de DAN)website

Henri is vanaf de eerste dag (mei 1993) lid van de vereniging en sindsdien actief lid. Niet alleen in de trainingszaal maar ook bestuurlijk. Vanaf 1998 tot 2013 is hij voorzitter geweest  en sinds 2014 als penningmeester.

Het technische aspect en de filosofie achter het Hapkido vindt hij het meest interessante. De combinatie van de gemoedelijke sfeer (familiair) en het fanatiek trainen binnen de vereniging betekent veel voor hem en daarom houdt hij het zo lang vol.

 

MARK VAN GERWEN (1de DAN) JEUGDLERAARMark 1

Mark is in 2010 begonnen met Hapkido en heeft het virus ook te pakken. In 4 jaar tijd groeide hij tot rode band niveau en is fanatiek met de sport bezig.

Door de technische aspecten in samenhang met het clubgevoel wat binnen de vereniging heerst maakt het voor hem de moeite waard om tijd te steken in de trainingen en als voorzitter (sinds 2015) van de vereniging.
Mark is mede-initiatiefnemer van de in 2014 opgerichte nieuwe jeugdgroep