Examens

Maandag 6 juli 2015:
Bij de jeugdleden gieren de zenuwen door de keel omdat het voor hen de eerste keer is dat ze op Hapkido examen gaan. Twijfels nemen toe. Kan ik het allemaal wel en doe ik het goed genoeg!  Allereerst zijn de jongste aan de beurt voor hun gele slip. De examencommissie is onder de indruk van wat ze laten zien.Zoveel geleerd in een kleine 6 maanden tijd. Klasse!!
Daarna de wat oudere jeugd die direct voor een hele band op examen gaan. Ook hier zijn de zenuwen voelbaar, maar ze doen allemaal hun best. En voor de eerste keer ziet het er allemaal goed uit. Iedereen geslaagd en op naar de volgende graduatie.

Dinsdag 7 juli:
Bij de volwassenen is het niet veel anders voor wat betreft de zenuwen. Examen stress slaat toe en soms is er een black out. Kan gebeuren en is niet erg. Het examen van Wouter voor de gele band is van een hoog nivo en het beste wat ooit is afgenomen binnen CJK. De andere merken dat een examen voor een hogere band ook direct een zwaarder examen betekent. Er wordt meer gevraagd en meer verwacht. Maar ook hier gelukkig iedereen geslaagd.

DSC01577 DSC01578

DSC01582