20 jarig jubileum

Zondag 15 september 2013 bleek een heel goede dag om het 20 jarig jubileum van onze vereniging te vieren. De activiteitencommissie had naast een actief programma zelfs voor een zonnetje en een lekkere temperatuur gezorgd.

Rond 9 uur vertrokken we richting Limburg waar we een avontuurlijke toch tegemoet gingen. Nadat we 40 meter waren afgedaald in een mergelgrot, waar bijna iedereen gebukt moest lopen, begon de tocht. De helmen gingen op, de olie-lampen aan en de pijlen en smileys moesten worden gevolgd om de spreuken die we tegenkwamen op te lossen. Wat waren we blij dat we helmen op hadden, want wat hebben we vaak ons hoofd gestoten. De boottocht, de totale duisternis hindernis en kruipsessie in de grotten waren kei-leuk om te doen.

Hierna was een lekkere welverdiende lunch onze beloning om daarna door te rijden naar Valkenburg om met de kabelbaan naar boven te gaan. Daar aangekomen mocht iedereen 4 maal van de rodelbaan af. Snelheid was natuurlijk belangrijk voor ons en dat hebben sommige wel heel letterlijk genomen. Vooral niet remmen was het motto van enkele rodel-gangers. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurt en is niemand uit de baan gevlogen. Tijd dus om het nodige vocht weer aan te vullen op het terras.

Hierna met z’n allen op weg naar het huis van Otto waar we als afsluiting lekker hebben ge-BBQ-ed en de dag nog maar eens hadden doorgenomen. Iedereen was het erover eens dat het een zeer geslaagde dag was mede door de activiteitencommissie.

Bij deze nogmaals de complimenten en dankbetuiging aan hen.

Hieronder een impressie van de dag.

boot

 

lunch

 

rodel

 

BBQ